Avaliações de Snackbar Hennie Ris Heerenveen

Avaliações recentes

5.0
Paul Muskens
28 novembro 2023

Het eten was gisteren over het algemeen koud. En de bezorger vond het nodig 3 x keihard aan te bellen terwijl ik al onderweg was. Zei er wat van, krijg ik ook nog een grote mond.

Steven
28 novembro 2023

Prima, lekker gegeten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marijke
27 novembro 2023

Eten was prima. Alleen bestelling niet compleet, jammer dat er dan iemand later moet eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Groen
26 novembro 2023

Een uur wachten op 3 ijsjes vind ik wel erg lang. De smaakt van de ijsjes is verder prima.

A de Reus
25 novembro 2023

Lang wachten op het eten. En bij mijn broodje kroket miste het broodje. Plus er miste saus bij de vega groente kroket

Miriam
24 novembro 2023

Dit is al de zoveelste keer dat je niet krijgt wat je bestelt en ik merk dat het me nu wat gaat irriteren. Twee weken geleden werd er een milkshake niet meegeleverd waar ik achteraan moest bellen. Nu kreeg ik een broodje met een frikandel in tweeën gebroken, terwijl ik 5 mini frikandellen had bestelt. Eerder is er al eens een kroket vergeten waar ik achteraan moest bellen en nog een keer eens een milkshake, langer geleden. Hoewel jullie heerlijke patat en beste ijs hebben ga ik als vast klant nu de volgende keer toch maar eens een andere snackbar proberen. Jullie lossen het altijd netjes op hoor als ik er achteraan bel, maar in 2 delen eten en altijd maar afwachten of je wel krijgt wat je bestelt wil ik niet meer. Misschien toch eens in gesprek met het personeel gaan, want op de kassabon staat gewoon netjes wat er bestelt is.

Gr
24 novembro 2023

Eten was goed en snel geleverd!

L.G. Bijker
24 novembro 2023

Goede snackbar, mooie website, makkelijk bestellen en op tijd alles klaar voor afhalen, topbedrijf !!!

Roel
18 novembro 2023

Na ruim 1.5 gewacht te hebben op mijn bestelling toch nog aangekomen... wel erg jammer dat hier niet met de klant over gecommuniceerd word. Dit is voor mij de laatste keer dat ik hier eten besteld heb.

S. Jansen
16 novembro 2023

De bitterballen waren niet heel warm meer maar voor de rest heerlijk gegeten.

Meine
13 novembro 2023

=> De levering was later dan vooraf aangegeven (-) => De bestelling was niet compleet (-) => De toelichting bij de bestelling was niet juist verwerkt (-) => Bij het bellen kwam het chaotisch over (-) => Het eten wat bezorgd was, was van goede kwaliteit (+)

Anneke Heerschop
11 novembro 2023

Snel bezorgd en bestelling compleet.

Anna
8 novembro 2023

Alles heerlijk Bamibal niet zoveel smaak

Wim
5 novembro 2023

Keurig op afgesproken tijd bezorgd en alles warm.

Groenewegen Heerenveen
3 novembro 2023
Anna
3 novembro 2023

Was heerlijk en lekker warm

Anoniem
30 outubro 2023

Het was niet warm en de bestelling klopte niet daar naast was de pindasaus te pittig Kortom waren we dit keer niet tevreden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Yvonne Larsen
29 outubro 2023

Helaas was er (weer) iets vergeten, dit werd gelukkig opgelost door het na te brengen. Qua eten, is het altijd heerlijk!

Anoniem
29 outubro 2023

Best een vriendelijke bezorger.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S
29 outubro 2023
Cw
27 outubro 2023

Snelle service.. heerlijk eten..

Froukje
23 outubro 2023
S
23 outubro 2023

Alles was koud..was iets verkeerd bij bezorging...kon niet bellen was antwoordapparaat ivm drukte...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sijtje
22 outubro 2023
Astrid Zijlstra
21 outubro 2023

Prima kwaliteit en service

Manoes
21 outubro 2023
Ina Hoekstra
20 outubro 2023

Topbezorger!

Sjouke
20 outubro 2023
Fons
20 outubro 2023
Anba
19 outubro 2023

Last de bezorger op de bel drukken en niet op het raam kloppen aub

Fenna Bergsma
15 outubro 2023

Top!

evert salverda
14 outubro 2023

de patat was lauw toen bezorgt wed en het zakje was open de volgende keer voor 1 persoon was nu te veel en graag zacht gebakken de volgende keer

Jiyar M
13 outubro 2023

Altijd op tijd en smaakte goed zoals gewoonlijk.

Wim
8 outubro 2023

Wederom alles naar tevredenheid bezorgd. Tot de volgende keer.

Jantsje
7 outubro 2023

Top !

Kamstra
6 outubro 2023

Heel lekker, krokant en goed warm

Greetje
30 setembro 2023

Heerlijke raspatat, snacks en milkshakes. Prima, zoals afgesproken, op tijd bezorgd.

S
26 setembro 2023
Groothof
25 setembro 2023

Al jaren goede bezorgservice en optijd! Deze keer was de patat koud/lauw en wat vochtig, Hamburgers waren warm/lauw. Ga er van uit dat dit eenmalig is?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jantsje
23 setembro 2023

Op een klein foutje na was alles prima. En het foutje werd meteen opgelost. Prima service!

Djarno
23 setembro 2023

Het was koud toen het er was

LC
22 setembro 2023

Prima. Goed op tijd, goed op temperatuur

Erik
22 setembro 2023

Prima in orde!

Truckservice Friesland
22 setembro 2023

Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle service, makkelijk bestellen via internet

M. Prummel
22 setembro 2023
Wim
22 setembro 2023

Perfect op de afgesproken tijd bezorgd. Alles wederom naar wens.

Fons
22 setembro 2023
Rixt
22 setembro 2023
fam. De Vries
21 setembro 2023

Een last minute beslissing, een dorp verderop en super snel aan tafel. Smaakte top, goed geregeld.

Yvonne Larsen
18 setembro 2023

Heerlijk! Zoveel patat dat ik de kroket niet op kon...;)

EM Delivery service BV
17 setembro 2023

Prima weer altijd goed eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Holtrop
15 setembro 2023
G
11 setembro 2023
Wim
10 setembro 2023

Wederom keurig op de ingestelde tijd bezorgd. Altijd naar tevredenheid. Tot de volgende keer.

Michel Hakze
9 setembro 2023

Jammergenoeg was de patat (shoarma) te lang doorgebakken van mij, dit is mij nog niet eerder overkomen bij jullie:( Andere bestelling was 👍 Volgende x beter Mvg Michel Hakze

Holtrop
8 setembro 2023
Inge
4 setembro 2023

Het was heerlijk alleen de patat heeft een andere smaak. Misschien andere frituur olie?

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Klaas
1 setembro 2023
Oeds Jong De
27 agosto 2023

Zeergoed

Van der Mei
26 agosto 2023

Op tijd bezorgd en alles prima warm

P. Tacoma
26 agosto 2023

Ben altijd erg tevreden maar had vandaag het idee of de patat 2x gebakken was, super hard en vet.

jeroen ter schuur
25 agosto 2023

het was voortrefelijk kan geen betere snackbar verzinnen dan HENNIE

Larry Bijker
25 agosto 2023

makkelijk bestellen via webshop, bestelling staat op tijd klaar en kwaliteit van de snacks is goed en smaakt prima !!! TOP...

Geeske
25 agosto 2023

Dit keer was de patat niet goed doorbakken. Vorige keer waren de kipnuggets niet gaat. Beide keren buikpijn na het eten. Hoewel eerder altijd wel goede kwaliteit, maar laatste 2 x dus minder goed.

Wim
25 agosto 2023

Kwartier te laat, maar geen probleem. Alles was keurig warm en naar tevredenheid.

Ronald van Calker
23 agosto 2023

Snel en lekker!! Super.

Kamstra
22 agosto 2023

Lekker knapperige friet en goed op temperatuur.

Bram Wilbrink
22 agosto 2023

De beker speciaalsaus was vergeten te leveren. De geleverde producten waren prima.

Rozenberg
21 agosto 2023

Ik had een satekroket bestelt maar kreeg helaas een gewone kroket.(jammer foutje bedankt).

Stephan
20 agosto 2023
Bloemhof
19 agosto 2023

We moesten twee uur wachten voordat de bestelling kwam. Toen we eindelijk konden eten was de bestelling niet compleet. Dit gebeurt de laatste tijd vaker. Wij bestellen de volgende keer ergens anders

Jeroen
19 agosto 2023

1 familiezak patat was ras patat ipv de bestelde normale patat. Is wel opgegaan maar bestelling was niet correct

Hoeven
16 agosto 2023
Perdok
14 agosto 2023

Bestelling en bezorgen, als altijd, dik in orde.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Polat
13 agosto 2023

Bezorger heel vriendelijk eten nog warm en lekker zoals altijd! Hennie ris AANRADER!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Dijk
12 agosto 2023

Bezorging was te laat. Is vervelend omdat mensen nog weg moeten. Daarbij was de patat slof en niet te eten. Vorige week kreeg ik niet alles wat ik besteld had. Kan natuurlijk komen door de vakantieperiode. Ik ben dit niet gewend. Volgende keer hoop ik op beter.

Carin Breeuwsma-v.d Werf
12 agosto 2023

Het brood van tosti was erg zacht,hoort knapperig,bijna niet geroosterd Ham was niet gesmolten.

Bertus Douma
12 agosto 2023

Ik heb wel een opmerking, de bestellingen worden door uw medewerkers niet goed gelezen ik heb nu al een paar keer gehad dat ik bij een product een broodje en saus bestel en dan krijg ik alleen maar het product en ook nu weer had ik Boerenbrok besteld met broodje en mayo curry en krijg ik alleen maar een boerenbrok zonder broodje en saus en dit is al herhaaldelijk gebeurt en als het een keer gebeurt dan denk je ach laat maar maar het is me nu al een paar keer overkomen en vind dit nu wel vervelend het gaat me niet om het geld maar de bestelling moet wel naar behoren worden geleverd, dit hoeft niet in de review te worden geplaatst maar ik wil het wel even melden

Anna
10 agosto 2023

Heerlijk warm keurig op tijd en genoeg

Hicham Boutzamar
9 agosto 2023

Eten was goed. Helaas was de raspatat wel slof..

Marjan
8 agosto 2023

18:20 zou de bestelling komen. En deze kwam pas om 19:00. Rijd vervolgens eerst ons huis voorbij om een andere levering te brengen en komt vervolgens dan terug naar ons huis. De Rasta patat was droog en te hard door gebakken de gewone patat was.oke. helaas waren beide zakken lauw geleverd. We bestellen in iedergeval niet weer.

Wim
8 agosto 2023

Online bestelling gedaan. Ze waren mijn patat pinda vergeten. 1 telefoon en binnen 5 minuten na geleverd. Top service. Tot de volgende keer weer.

Froukje de Vries
8 agosto 2023
Daan Tennekes
7 agosto 2023

Björn kwam bezorgen echt sexy

Stoelwinder
6 agosto 2023

Duurde te lang

C Westbroek
5 agosto 2023

Het eten smaakte goed. Helaas waren de snack en de patat lauw, bijna koud. Dat kan gebeuren, volgende keer beter.

Tjarda Elkwood Vloeren
5 agosto 2023

Goede service! Ik had zelf een verkeerde tijd aangegeven maar na een telefoontje is de bestelling direct gebracht en hebben we een gezellige (én lekkere) ‘fijne bouwvak vakantie borrel’ gehad.

Anna
4 agosto 2023

Heerlijk was alles

Bianka
1 agosto 2023
Karin
31 julho 2023
Yvonne Larsen
29 julho 2023

Zoals altijd heerlijk gegeten alleen vandaag voor het eerst online besteld. Ook dikke prima! Ga zo door!

.
29 julho 2023

Lekker :).

Jantsje
28 julho 2023

Mooi op tijd maar verkeerde patat gekregen. Had 1x raspatat met zout en mayo en 1x gewone patat zonder zout met oorlog en ui maar kreeg 2x raspatat zonder zout met mayo... klopt niet

Wim
25 julho 2023

Alles gloeiend heet en wederom op de juiste afgesproken tijd bezorgd. Tot de volgende keer.

Sara
20 julho 2023

Late bezorging, patat was heel slap en verbrand.

Marijke Heida
16 julho 2023

Altijd super lekker. En bezorgen prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wilfred
15 julho 2023

Prima als altijd, jammer dat meer dan de helft van de milkshake in de zak zat en niet in de beker. Misschien is er iets zodat het drinken in de beker blijft bij bezorgen.

Erik Roelevink
14 julho 2023
Mariska Langius
13 julho 2023

Wij bestellen elke 2 weken met een groepje op het werk snack bij Hennie Ris. Altijd op tijd, goed warm eten en eigenlijk altijd compleet. Voor ons geen ander. Top service!

Jantsje
12 julho 2023

Op tijd Alles lekker warm En zoals altijd heel veel patat!

Hans Petersen
11 julho 2023

Heerlijk gegeten.

Wim
11 julho 2023

Alles naar tevredenheid bezorgd en op de afgesproken tijd. Top.

Sjoerd Fennema
10 julho 2023
Hielkema
10 julho 2023

Flauwe witte patat dat bijna een kwartier te laat kwam

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Emma
9 julho 2023
Kamstra
9 julho 2023
Anoniem
8 julho 2023

Gewoon goed! Netjes, warm, niet te veel plastic en een aardige bezorger.

Anoniem
6 julho 2023

Goed eten en ook lekker vlotte bezorg service

Karin
4 julho 2023
Bert
3 julho 2023

Voor de 3 de derde keer was de bestelling niet compleet. Smulrol en kipcorn ontbraken.Geen zin meer om weer te bellen

Henny Mast
2 julho 2023

Had 2 bamiballen besteld maar kreeg berehap. Beetje jammer.

Jada
2 julho 2023

Weinig pindasaus bij de berehap. Kroket was koud.

Willem de Vreeze
1 julho 2023

Patat was bleek en slap, frikadel lag te drijven in het vet in het bakje.

Ly
28 junho 2023

O.A.broodje tartaar besteld, weinig tartaar, weinig uitjes peper en zout vergeten. Verder was bestelling goed , warm en snel bezorgd. Keurige bezorger

Rudi
25 junho 2023

Had ras patat besteld kreeg gewone patat en de loempia was slap

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
24 junho 2023
Cor Kramp
23 junho 2023

Wij hadden bamiballetjes besteld maar hebben bitterballen ontvangen.

Albert
20 junho 2023

Prima!

Henk
18 junho 2023

Prima in orde

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kamstra
18 junho 2023
Jantsje
17 junho 2023

Heel veel patat voor 1 persoon Alles lekker warm en op tijd Veel voor weinig

Judith
11 junho 2023

Keurig op tijd

Eddy
9 junho 2023

Altijd top

Jos wolda
7 junho 2023

we misten een mexicano :)

Wim
6 junho 2023

Keurig op de ingestelde tijd bezorgd. Alles wederom naar wens. Volgende keer weer.

Saapke Helder
4 junho 2023

Was weer heerlijk! Vlot bezorgd en goed warm

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
3 junho 2023
Annemarie
3 junho 2023

Top tent, altijd weer even lekker als we hier bestellen, bezorging ook, optijd en vriendelijk.

Henk
1 junho 2023

Een grote bende was het. Frikandellen xxl speciaal lagen over de kop pindasaus lag door de hele zak heen .

Henk
31 maio 2023

Zoals altijd prima in orde.

Corinda Zandstra
30 maio 2023

Pindasaus bij de saté kroket ontbrak

Stoker
29 maio 2023

Er was wat vergeten kan gebeuren maar werd een uur naar de tijd pas geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

S
23 maio 2023
Ly
21 maio 2023

Super snel en warm bezorgd. Ontzettend vriendelijke bezorger!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henri Sterenborg
21 maio 2023

Deze keer viel de grootte van het portie patat erg tegen. Het bakje was net aan gevuld, terwijl een portie patat voorheen ruim voldoende was als maaltijd. Nu was het zeker niet genoeg. Het was voor mij zeker geen €3,60 per portie waard.

Francine
19 maio 2023
Pieter
19 maio 2023
Sjouke
19 maio 2023
Piek
19 maio 2023

Wederom zat de ris kruiden er niet bij. Jammer want dit maakt de smaak toch extra lekker.

De Boer g
17 maio 2023

Ten eerste zat de patat niet meer in de zak waar het in hoorde . De tas waar alles in zat was ook niet fris. En de hoeveelheid friet was echt minder wat we zijn gewend.

evert salverda
16 maio 2023

had een pikanto met majo besteld wat kreeg ik alleen een pikanto en wel betaald graag even op letten graag

Bert
16 maio 2023

Eigenlijk is het eten altijd prima. Alleen deze keer was pindasaus hard en niet lekker. Bij de cheeseburger vond ik de tomatensaus (veel te veel ook) niet passend kwa smaak. Dat kan persoonlijk zijn maar voor mij geen cheeseburger meer. Verder snel bezorgd , aardige bezorger

Idzard Silvius
14 maio 2023
Marijke Heida
14 maio 2023

Super, en erg lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Henk
13 maio 2023
Arjan
12 maio 2023

Prima eten, beter dan gemiddeld.

Willem de Vreeze
12 maio 2023

Ik ad een patatje stoofvlees besteld waar je 8 euro voor betaald. Er zaten denk ik ongeveer 4 stukjes vlees op, het was een half bakje. Als ik deze in de snackbar had gekregen had ik hem teruggegeven.

Wim
10 maio 2023

De hongerige magen zaten te wachten en Hennie Ris kwam wederom keurig op de afgesproken tijd bezorgen. Alles super. Tot de volgende keer.

van Mourik
8 maio 2023

ik vond er te veel zoet zure saus tussen het broodje ,en de spek was niet zo gebakken als we gewend zijn bij jullie .

Kamstra
7 maio 2023

Heerlijk!

Linda
3 maio 2023
Sandra
3 maio 2023
Wim
2 maio 2023

Net als vorige week, alles keurig naar wens en op tijd bezorgd.

Henk
26 abril 2023

Hoop dat jullie ook eens patat Kapsalon maken.

Rutger
26 abril 2023

Eten was heerlijk, porties goed. Voor het eerst arriveerde het eten bijna 20 minuten later dan verzocht. Geen drama maar wel nieuw (normaliter is Hennie Ris ontzettend stipt qua timing).

Wim
25 abril 2023

Keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Alles wederom naar wens. Tot de volgende keer.

Johny
24 abril 2023

Weer heerlijk gegeten 🙂

Carla
24 abril 2023

Ik denk prima. Patat en milkshake waren lekker. Bezorging zou ik liever iets sneller zien, maar eerlijk gezegd moeilijk in te schatten natuurlijk. Drukte, patat moet nog gebakken.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ez
22 abril 2023
Mohammed
22 abril 2023
S
22 abril 2023
Rishma Poeran
21 abril 2023

Altijd warm en snel, bestel hier graag!

Anoniem
18 abril 2023
Johan
17 abril 2023
Sjoukje
17 abril 2023
O de jong
17 abril 2023

Alles goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kamstra
13 abril 2023

Krokante friet :P

Anoniem
13 abril 2023

Het zou fijn zijn als jullie het eten goed laten uit lekken De kroket is gewoon zo vet en de rest van de snacks dat is de laatste tijd erg bij jullie

Van derchoeven
9 abril 2023

Pindasaus kan wel een beetje beter afgesloten worden dekseltje lag een beetje Los daarom beetje gelekt maar voor de rest top en zeker voor herhaling bestelling

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kuntkes
3 abril 2023

De bestelling is bij jullie vaak niet compleet, dit keer geen pinda saus erg vervelend, vorige keer een broodje kroket, dat het druk is oke, maar dat er steeds 1 ding mist erg jammer,

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Stoelwinder
2 abril 2023

Ben tevreden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

A.Schaper
26 março 2023

Vriendelijk goed op tijd

Jada
26 março 2023

Pindasaus was erg dun. En de bezorger had duidelijk haast.

Hoving
25 março 2023

Het is de laatste tijd zelden goed. Nu was het weer een bami bal zo hard als beton. Bij het hoekse, daar staat de eigenaar zelf achter de frituur. Die zorgt dat er goed eten wordt geserveerd. Weer 27€ te veel besteedt wat mij betreft

Johanna Dusselaar
25 março 2023

Let beter op dat jullie geen snacks niet vergeten mee tegeven aan fe brxorgerd. Is nu 3 keer gebeurd

Melanieb
21 março 2023

Ik wil graag een gezicht zien nu had deze man/ vrouw de helm op toen diegene tegen mij prate dat vond ik niet heel fijn

Remco De graaf
20 março 2023

Het eten was warm aan gekomen hoe het hoort en optijd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Pranger
20 março 2023
Dijk
19 março 2023

Per abuis kregen we verkeerde bestelling geleverd. Deze mochten we houden na telefoontje. Onze bestelling werd alsnog binnen een kwartier bezorgd. Super compliment voor de service

Loes
18 março 2023

Alles was lauw. Patat bleek en slap.

Groenewegen Advocaten & Notarissen
17 março 2023
Bjorn Dijkveld Stol
17 março 2023

We misten een patat speciaal bij de bestelling. Na een telefoontje is deze alsnog (erg vlot) bezorgd. Complimenten voor de service en het eten!

A.K
15 março 2023
Foekje
15 março 2023

Lekker

Poelstra
12 março 2023

Snelle en correcte levering van de bestelde producten.

S
11 março 2023

Friet aan de koude kant. Miste een snack

Deleila
10 março 2023

Heerlijk gegeten, na een dag hard werken. Ondanks de sneeuw, was het eten er op tijd, snel en heerlijk

GWA Heerenveen
10 março 2023

Keurig op tijd!

Johny
8 março 2023

Heerlijk gegeten top

Annemiek
8 março 2023

Snel, warm en heerlijk!!

S
7 março 2023
Remko
6 março 2023

Wordt wel wat minder de laatste tijd. Deze keer 2 kroketten erbij die gelijk uit elkaar vielen. Zo zacht waren ze nog. Was niet meer op te eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patricia
5 março 2023
Klaas hummel
4 março 2023

Het is misschien wel zo fatsoenlijk als de bezorger zijn helm en bril af doet dan kan je ook zien wie het is.

Arjan
3 março 2023
Sofia Koopstra
28 fevereiro 2023
Arnold de Winter
28 fevereiro 2023
Stephanie
27 fevereiro 2023

Het eten was heerlijk

Pranger
26 fevereiro 2023
Foekje
26 fevereiro 2023

Heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lydia
24 fevereiro 2023

Helaas 1 bestelling was niet juist, vroeg om speciaal maar heb gewoon gekregen. Verder was bezorging redelijk vlot en snacks goed warm

Henk
24 fevereiro 2023
Annemieke Piek
22 fevereiro 2023

Geweldige service!! Snel en warm! Heerlijk gegeten!

Froukje
21 fevereiro 2023
Ricardo
21 fevereiro 2023

Ik heb om 2158uur de bestelling geplaatst en het was er pas om 2300uur. Ik heb 2x erachteraan moeten bellen en tussendoor werd ik ook nog gebeld, bleken zij het verkeerde nummer te hebben gebeld, maar zij waren ermee bezig. De eerste keer dat ik belde was tegen 2225uur. Mijn bestelling (raspatat groot, normale patat en frikadel) was toen aan de beurt. 2e x dat ik belde kon ik meeluisteren en hoorde dat ze waarschijnlijk mijn bestelling waren vergeten(?). Na de bezorging bleek ik blijkbaar ook nog eens een normale raspatat te hebben gehad. Heb er niet eens meer achteraan gebeld. Jammer, want de ervaring met deze snackbar is opzich prima.

Wim
18 fevereiro 2023

Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Weer alles naar uiterste tevredenheid.

Jessica Otter
17 fevereiro 2023

Let er de volgende keernop dat de deksels van de sauzen goed dicht zi. Zoveelste keer dat de pindasaus door het zakje heen ligt

evert salverda
14 fevereiro 2023

het zag er goed uit maar ik had pikanto met majo besteld maar ik kreeg alleen pikanto terwijl ik er wel voor heb betaald en graag bij de volgende fricandel speciaal even een vorkje bij doen de bezorger was super goed

Kamstra
12 fevereiro 2023
Janet Siegers
11 fevereiro 2023

Verkeerde producten bezorgd. Nu telefoontje alles snel opgelost

Hamstra
11 fevereiro 2023

Helaas geen fish frites maar daar werd keurig over gebeld. Iets anders voor in de plaats besteld. Heel aardige dame aan de telefoon. Nette bezorging en zoals altijd heerlijk gegeten.

jans
11 fevereiro 2023

Mooi op tijd en niet duur

Haringsma
8 fevereiro 2023

De frikadel speciaal was 1 grote rommel. Hij was over de kop vervoerd denk ik.

Ik
7 fevereiro 2023

Jammer dat als je een broodje kroket besteld alleen een kroket krijgt. Bellen heeft weinig zin ( weet ik uit ervaring) eer je je ontbrekende product hebt is of je eten koud of is de rest al op. Jammer dat er zo vaak wat mis gaat

Dijkstra
5 fevereiro 2023

Snelle en Smaakvolle bestelling!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

J van der Wal
5 fevereiro 2023

Nadat ik bericht had gekregen dat de bestelling onderweg was, heeft het bijna nog een half uur geduurd voordat de bestelling er was. De patat en snacks waren bijna koud en daardoor niet erg lekker.

Anoniem
4 fevereiro 2023

De bezorger stinkte naar kattenpis en de krokketten zijn tegenwoordig enorm vet en vallen uit elkaar misschien kwaliteits kroketten kopen

Max
4 fevereiro 2023

Duurde veel te lang en de deksel was van de yoghurt shake afgegaan zodat er een smeerboel bezorgd werd.

Jenny
4 fevereiro 2023

Zoals van ouds na al die jaren wordt er aan kwaliteit niet ingeboet. Dikke duim

Kalenkamp
3 fevereiro 2023
Dirk
3 fevereiro 2023

Super bezorging en goede kwaliteit eten ga zo door

Marcel
2 fevereiro 2023

Kwaliteit was super. Bezorging na mijn belletje na jullie was ook snel (20 min) Maar het moment van bestellen tot het moment dat ik het in huis had duurde echt heel lang 90 minuten

Foekje Mozes
1 fevereiro 2023

Heerlijk

Klaas
31 janeiro 2023
BB
29 janeiro 2023

Snelle en vriendelijke bezorging eten was warm en lekker

Anoniem
28 janeiro 2023

De bezorging duurde heel lang, 2x moeten bellen, toen het eten er was, was alles koud.

Erwin Dekkers
27 janeiro 2023

Per ongeluk verkeerde bezorgtijd gekozen. Werd zeer goed opgelost! Alle lof hiervoor! Wij blijven vaste klant!

Dennis de Haan
27 janeiro 2023

Toptent! Wij bestellen hier elke vrijdag snacks op het werk. Dikke topservice!!

Fardau
26 janeiro 2023

Duurde erg lang volgende keer even bellen als het zo lang duurd

C
25 janeiro 2023

Patat was taai en koud. Snacks waren wel goed.. ontvangst is niet klantvriendelijk. Een kluit in de keuken of voor de kassa. Klanten worden omschreven als dieren als je belt zonder de telefoon op zacht te zetten. Was altijd positief maar dat is heel veel minder geworden. Het is dat ik iets snel wou hebben maar mijn voorkeur gaat wel uit naar andere snackbars nu. Zonde dat er geen goeie leiding is en de sommige werknemers echt asociaal zijn die daar achter staan.

Hoeven
22 janeiro 2023

Top en ga het zeker vaker doen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hillie
22 janeiro 2023

Super

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erwin Dekkers
22 janeiro 2023

Altijd goed!

Bles
20 janeiro 2023

Om 18.01 uur kregen we een mail dat de bestelling onderweg was naar Oudehaske. De bestelling kwam aan om 18.29 uur. De patat en frikandel en broodje hamburgers waren lauw.

Wim
19 janeiro 2023

Vertrouwd zoals altijd. Heerlijk. Tot de volgende keer.

Ellen
19 janeiro 2023

Oa een luxe broodje tonijn besteld (Italiaanse bol) Deze bol was een formaat bolletje. Voor bijna 6€ was dit erg summier. Ook zou ik adviseren dit in aluminiumfolie te verpakken zodat het warm blijft. De rest was goed

M
15 janeiro 2023
Jennifer
15 janeiro 2023

Nou we hadden grilburgs met spek en kaas maaaaar we het dreef in de saus zodat het net was of je broodje saus aan het eten was!! Ook hadden we kipsaté nou je kon proeven en zien dat het niet van de plaat kwam maar warm gemaakt in een magnetron.. de pindasaus was top

Anoniem
14 janeiro 2023
Blijd
13 janeiro 2023

Het was lekker en op tijd!

Sjonnie
10 janeiro 2023
de B
8 janeiro 2023

Eten was koud...nog nooit gehad...jammer...

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Simone van den Hoven
8 janeiro 2023
De boer
8 janeiro 2023

Zoals we het zijn gewend goede kwaliteit, snelle bezorging, en de bezorger netjes correct. ( éxtra info feliciteerde de jarige aan de deur) 😊😊😊 het stukje extra service.

Marco
7 janeiro 2023

1 uur 45 min levertijd helaas

Hulzinga
7 janeiro 2023

Genoeg eten, ondanks drukte toch snel bezorgd.

Jada
7 janeiro 2023

Friet was lauw, pindasaus ook.

Sybrechtje Stoker
6 janeiro 2023

Het duurde erg lang voordat we de bestelling binnenkregen, bijna anderhalf uur. Voor de rest wel heerlijk gegeten!

J
5 janeiro 2023

De salade miste bij de patat Shoarma En niet op tijd. Verder was het eten goed.

Helder
2 janeiro 2023

Alles was weer top, jammer alleen dat je de mail dat je bestelling onderweg is vaak pas krijgt als je je eten al op hebt 😉

Heida
2 janeiro 2023
Mariëlle
1 janeiro 2022

Eten was niet erg warm meer, en ruim 15min later dan aangevraagd

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jolanda
31 dezembro 2022
G
29 dezembro 2022
Hoeven
28 dezembro 2022
evert salverda
28 dezembro 2022

graag zou ik de ficandel speciaal en pikanto graag apart verpakt wouden hebben en een complement voor jullie snackbar mag best gezegt worden

Kooiker
27 dezembro 2022

Helaas was er wat vergeten bij de bestelling, het is na gebracht dus in die zin wel netjes opgelost. Maar je baalt eerst wel omdat je tegelijk wilt eten.

M
27 dezembro 2022

Stipt op tijd, lekker gegeten. Porties zijn wel minder groot dan voorheen terwijl de prijs omhoog is gegaan. Vriendelijke bezorger met leuke kerstlichtjes op zijn helm :)

J
23 dezembro 2022
Rutger
21 dezembro 2022

Precies op tijd en heerlijke frites:)

Ina
20 dezembro 2022

De snacks beter verpakken. Weer waren zowel de frietjes als snacks niet warm meer.

Wim
20 dezembro 2022

Vertrouwd en alles naar wens, zoals altijd. Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Tot de volgende keer.

Jascha Meester
13 dezembro 2022
Marieke
11 dezembro 2022

Lekker eten, helaas duurde het meer dan anderhalf uur voordat we het kregen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marlies
10 dezembro 2022
Rinske
9 dezembro 2022

Pindasaus niet geleverd en de loempia was erg vet en slap. Normaal Altijd knapperig!

Tiersma
3 dezembro 2022

Was weer heerlijk. Bezorgd op de afgesproken tijd

KV
3 dezembro 2022
Jaap Postma
1 dezembro 2022