Beoordelingen van Snackbar Hennie Ris Heerenveen

Recente recensies van Snackbar Hennie Ris Heerenveen

5 sterren na 113 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was lekker krokant! :P

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, snelle bezorging!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan een uur gewacht, antwoord bij bellen het is druk. In deze tijd snap ik het maar stuur dan een bericht dat het druk is en bestelingen meer dan een uur duren. Patat was enorm door gebakken . Dit mag absoluut niet.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima in orde !!!👍

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een milkshake ananas besteld, zat er niet bij Het was gisteren ook zo druk bij jullie, Kwam er gisteren ook kaart achter

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat lekker en veel Goede pindasaus Meer dan een uur op bestelling wachten is te lang Satekroket was bij aflevering getransformeerd tot kalfskroket

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima voor mekaar.

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een kipschnitzel besteld maar kreeg een burger. Dat vind ik erg jammer. Elke bestelling die er doen is nooit 100% zoals hoort er mist altijd iets. Dat is een minpunt. Hoop dat dat eindelijk eens gaat veranderen

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👍🏻

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bestelling duurde het een uur voordat de bestelling geleverd was. Hamburger was redelijk qua temperatuur.. Raspatat vond ik helaas tegenvallen.. Lauw... en flink donker. Milkshakes hadden meer een vleugje van een smaak. Wel jammer.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goed warm en op tijd geleverd.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling goed gegaan via online geen fouten gemaakt Positief

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is een fantastisch initiatief, gratis bezorgen ivm het COVID-19! Alleen zou het wel fijn zijn dat het ergens aangegeven staat hoelang je moet wachten op je bestelling, als je zsm invult kreeg ik de bestelling pas anderhalfuur later. Als je belt om te vragen aan de medewerker waar ze blijven, en ik geef aan hoe ze dat dan doen als je een tijd invuld, dan zeggen ze me dat ze gewoon op die tijd kunnen bezorgen, dan had ik dus gewoon de tijd ingevuld dan hadden we ons eten bijna een uur eerder gehad. Als het om bezorgen gaat, scoren jullie in Heerenveen voor mij enorm laag, dit is de zoveelste keer dat ik langer dan een uur moet wachten op mijn eten. Nogmaals wel een fantastisch initiatief, maar als je de drukte niet aankan, of bezorgtijd niet waar kunt maken. Zou het fijn zijn dit te vermelden, door zelf contact op te nemen of een max. Aantal bestellingen aan te nemen.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering in deze gekke tijd. Top gedaan.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas vergeten de nasischijf mee te geven, is echter later nog thuisbezorgd! Dat is top, echter bij het uitpakken van de bestelling miste echter ook de pindadaus helaas..

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals gewoonlijk! En snel bezorgd

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een dik uur gewacht op het eten. Maar na dat uur was het nog wel warm/heet!

, 05-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super geregeld

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit op zich is goed alleen sommige dingen moeten langer doorgebakken worden zoals bv bacon

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, Eten was heerlijk.

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit was goed, bezorging duurde alleen heel erg lang. Op maandag avond meer dan een uur moeten wachten

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was niet allemaal even gaar. Klonters in de pindasaus. Bamibal van binnen nog koud.

, 13-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

precies op tijd en heerlijk gegeten

, 12-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vinden het erg jammer dat de patat zo zout was. Waarschijnlijk zat er wel twee keer zout op. Het was niet wat we gewend zijn van Hennie Ris.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen dit keer was de patat niet erg warm. Dat gebeurt niet vaak. Maar verder is alles super.

, 08-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd.. vriendelijke bezorgster..eten was goed warm..smaakte weer heerlijk ...

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd.

, 05-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren visfriet gehad toen ik het opendeed lag alles naast het bakje Mijn broek zat al onder het pindasaus toen ik het eruit haalde Altijd prima Gisteren not!!!!

, 02-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten prima, bezorging prima. Alleen duurde de bezorging wel (te) lang. 1 uur en 10 minuten. 45 minuten tot een uur is voor mij eigenlijk wel de max. Tenzij ik er over geïnformeerd zou zijn/worden. Dat is bij dezen mijn tip.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Love it, geweldig ❤️❤️

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slappe friet... Hoe moeilijk kan het zijn...

, 25-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde een uur voordat we ons eten kregen. Vind ik erg lang.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd geleverd. Echter was de gehaktbal niet gaar

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

jammer geen saus bij de patat speciaal

, 15-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd..alles nog goed warm..heerlijk gegeten

, 13-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kipsaté vond ik te pittig.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super, zo door gaan.

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan uur wachten..Alles was wel warm en weer heerlijk gegeten

, 19-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was klef

, 18-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zondag 8 december kreeg ik een mail dat ik 10% korting zou krijgen op de volgende bestellen omdat ik genoeg punten had verzameld.... afgelopen zondag voer ik de code in en ik krijg in beeld dat de code al verlopen was... Leuk zo'n actie!!!

Reactie van Snackbar Hennie Ris:Geachte heer/mevrouw Hielkema, Volgens ons systeem is uw code nog niet verzilverd. Wellicht een typfout gemaakt? We zoeken dit graag voor u uit. Kunt u contact met ons opnemen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde lang en eten was lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden lekker gegeten

, 13-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

afgelopen 2 x waren de snacks te donker gebakken

, 06-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima! Goede en vooral warme patat. Snacks ook prima. Zet dit voort.

, 05-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelste bezorging ooit

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net als altijd.... goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie en overzichtelijke site. De bestelling komt op het aangegeven tijdstip binnen.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bamibal vonden we te heet van smaak, voor de rest prima.

, 23-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer moesten we 1,5 uur wachten totdat onze bestelling werd bezorgt.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ER zat een haar in de salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi optijd bezorgt!

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend opgelost na vorige bestelling, altijd wat extra's geven na een fout. Ditmaal in de vorm van gratis bestelling! Goed bezig.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas 1 uur en 20 min na de telefonische bestelling kwam ons eten pas. Terwijl erbij staat iets van 'zo snel mogelijk' standaard. Maar verder was het wel goed warm wat ik erg belangrijk vind. Smaak was ook prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een uur maar weer eens gebeld , het was erg druk, maar de bestelling zou niet lang meer duren. Het was te merken dat het druk was.....de frikandellen waren lauw, de patat klef, maar de saté was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Frikandel spec ontbrak, over gebeld heb gezegd doe maar bij een volgende bestelling ipv nabezorgen ivm drukke zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima, en snel bezorgd

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en vlot

, 16-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was slof en pindasaus was vergeten.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

timing was weer perfect! en smaakte goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uurtje tussen bestelling en levering op zondag, prima. Eten was lekker, goed warm en top geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en snel bezorgd.

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde erg lang

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

z.s.m. blijkt > 60 minuten te zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

, 22-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden rasppatat groot besteld en kregen gewone patat. Er stond nr 118 op het adres en bezorger belt aan op 117.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

er werd gezecht tussen 10 voor 12 en 12 uur aan de telefoon en het was er uit eindelijk om 7 over 12

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Satésaus ontbrak, middel yoghurtshake ipv grote en bamibal beetje aangebrand.

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ok

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Belachelijk broodje shoarma, veel te weinig vlees plus een zacht bolletje ipv pita. Bezorging was snel.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Later bezorgd dan afgesproken

, 05-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet was niet krokant en satésaus te dun. Snacks waren wel goed. En snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste milkshakes :)

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling mooi op tijd! Goed warm en patat stoofvlees apart verpakt zoals gevraagd!

, 21-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer helemaal super, net als altijd. Maar wat hebben jullie met de webside gedaan? Ik vind dit zeker geen verbetering!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd. Goed heet en lekker.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Friet lekker krokant, maar slaatje miste en bamibal was een beetje aangebrand.

, 08-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer lekker!